Skip to main content

Facaderens for erhverv

Vi har specialiseret os i at rense facader i København og Nordsjælland for alle erhverv. Vi har +5 års erfaring, Prisgaranti og så anvender vi den førende fremgangsmåde med miljøvenlige produkter. 

Vi udarbejder altid et godt tilbud til erhvervsdrivende, ejer- og andelsforeninger, kommuner, almennyttige boligselskaber og offentlige instanser på både serviceaftaler og enkeltstående arbejde. Kontakt os eller bestil et tilbud via vores formular, så finder vi i fællesskab den rette løsning. 

Få et fast samarbejde med os

Vi tilbyder faste serviceaftaler uden binding, som matcher dine ønsker og behov for fremtidig vedligehold af facader. Vi tilknytter en fast kontaktperson på serviceaftalen, hvor vi afsætter ressourcer til opmåling, besigtigelse, personlig service samt en evt. serviceplan.

I takt med at vi er en del af AlgeNord ApS, kan du med fordel kombinere serviceaftalen med bl.a. Fliserens, Tagrens, Facaderens, Terrasserens mm. Ønsker du også andre ydelser i din serviceaftale opretter vi en samlet aftale, hvor du opnår mængderabat og fælles koordinering på arbejdet.

Sådan renser vi facader

Før vi påbegynder vores arbejde har vi aftalt omfang, pris og hvornår arbejdet skal udføres hos jer. Vi har sandsynligvis været ude og besigtige arealet, opmålt og fået en god snak om jeres behov for rensningen.

På dagen hvor vi skal udføre rensning af facaden, har vi vores moderne anlæg samt evt. bestilt lift med. Vi sørger herefter for en grundig facaderens, hvorefter vi behandler med det godkendte algemiddel Neutralon®. Når vi har renset og algebehandlet, tilbyder vi også at imprægnere den. En imprægnering reducerer fugtindtaget og beskytter facaden samtidig med at være åndbar. Du opnår det bedste og mest effektive resultat, hvis du får imprægneret facaden efter rensningen. På den måde kan resultatet holde i mange år frem.

Se videoen her på siden hvor vi demonstrere hvordan vi renser en facade.

Få et uforpligtende tilbud på rensning af facader

Kontakt os allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende tilbud på facaderens.

Kontakt osBestil tilbud